Lanseringstilbud: Alarm NX-5 (narkose, gass, røyk)

08/11/2013

Alarm NX-5 (narkose, gass, røyk)(1)I forbindelse med lanseringen av våre nye hjemmesider har vi et knalltilbud på den ultimate sikkerhetsalarmen, NX-5. Ordinær pris er 3998,-. Kjøp nå for kun kr. 3200,-!

Med den ultimate sikkerhetsalarmen, NX-5 fra Nortronix, kan du også sove trygt uten å være redd for hverken gasslekkasje, brann eller innbrudd. Nortronix NX-5 er den mest avanserte og komplette gass- og sikkerhetsalarmen på markedet. Den er lett å montere, enkel i bruk og har et moderne og tiltalende design. Med sin avanserte sensorteknologi med fire forskjellige gassdektorer avdekker NX-5 alle farlige gasser. Ikke bare rene “narkosegasser”, men også CO2 og andre farlige luktfrie gasser, i tillegg til røykutvikling. Den vasler narkosegass, røykgass, Propan-/Butangassa, CO2, Brann, Innbrudd (Tilleggsutstyr) og bevegelse på utsiden (Tilleggsutstyr).

Statistikken viser en markert økning av ran, ulykker og dødsfall i Europa på grunn av giftige og eksplosive gasser. Trusselbildet for eiere av campingvogner og bobiler er endret de senere år og behovet for sikkerhet er økende. Stadig oftere bringer mediene historier om turister i campingvogn eller bobil som er blitt frarøvet sine eiendeler eller blitt utsatt for vold – etter at uvedkommende har bedøvet dem med gass mens de sov. Gasslekkasje fra propanapparater, brann eller uønskede personer i nærheten av kjøretøyet er også økende. Med Nortronix NX-5 sikkerhetsalarm reduseres muligheten for en slik uønsket hendelse. NX-5 er utviklet for å redde liv og sikre verdier. NX-5 er i første rekke utviklet for eiere av campingvogner og bobiler, men alarmen kan goså brukes i lastebiler, villaer og i båt, eller andre steder der det er behov for å øke sikkerhetsnivået. Finnes i sølv og hvit.


Tilbake